Bestellingen die u vóór 16.00* uur plaats, worden de volgende dag bezorgd.
Betreft de producten waarbij dit staat vermeld.

Overige bestellingen leveren wij binnen 3-5 dagen.

Wij versturen uw bestelling met PostNL of u kunt gebruik maken van de Click & Collect service in een van onze vestigingen.

Bezorgen door PostNL (brievenbus post €2,95)
Bezorgen door PostNL (standaardtarief €3,95)

PostNL bezorgt standaard van maandag t/m zaterdag.

Aanvullende bezorgopties:
U kiest zelf waar en wanneer u het pakket wilt ontvangen

  • Extra service PostNL Avondbezorging (+ € 2,00) : u kunt uw bestelling op de aangegeven bezorgdagen ook in de avonduren laten bezorgen. De bezorging vindt plaats tussen 18.00 - 22.00 u. 
  • Extra service PostNL Servicepoint.
  • Extra service PostNL Extra Vroeg Ophalen (+ €2,00)
  • Extra service PostNL Alléén huisadres (+ €2,00): Voor klanten die niet willen dat het pakket bij de buren afgeleverd wordt als de geadresseerde niet thuis is, bestaat de mogelijkheid om een standaard verzending te versturen onder vermelding van ‘Alléén huisadres’. In dit geval zal het pakket indien geadresseerde niet thuis is niet bij de buren worden afgeleverd.

Let op: Na 2 bezorg pogingen bewaart PostNL je web bestelling op een (dichtstbijzijnd)PostNL-locatie. Tot 01 september 2019 is de bewaartermijn op deze locatie 14 dagen. Indien binnen deze termijn de web order niet is opgehaald wordt deze geretourneerd aan de webshop. 
Per 01 september 2019 wijzigt de termijn van 14 dagen naar 7 dagen!

Click & Collect (gratis)

Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor ‘Click & Collect in vestiging’ 

Kiest u voor deze aflevermethode dan kunt u uw bestelling laten bezorgen bij een vestiging van Keygaaf-geWoonbasic naar keuze. Zodra uw bestelling bij de betreffende vestiging naar keuze is aangekomen, ontvangt u een e-mail dat het pakket voor u klaarligt. U kunt het pakket dan binnen veertien dagen ophalen. Bij het ophalen van uw pakket vragen wij u om een geldig legitimatiebewijs, eventueel met uw e-mailbevestiging.

 

Retourneren
modelformulier

Retourneren van uw bestelling is ten allen tijde voor uw rekening. Let u erop dat sommige artikelen breuk gevoelig kunnen zijn. U blijft als verzender verantwoordelijk voor het transport en correct aankomen bij geadresseerde. 

Bij normale verzending bent u niet verzekerd voor dit risico.
Bij twijfel of om absoluut zeker te zijn van uw verzending kunt u deze verzekerd versturen. Hierbij krijgt u bij verlies, of defect altijd uw geld terug van de desbetreffende vervoerder.