Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Verkoopstyling

Verkoopstyling is niet meer weg te denken in de huidige tijd van recessie en verandering. Mensen worden soms gedwongen om hun woning te verkopen of zijn toe aan een volgende stap in hun leven.

 

Gelet op de huidige vastgoedmarkt is de eerste indruk bepalend. Hoe wordt de nieuwsgierigheid van de aspirant kopers getrokken en maken zij van kijkers daadwerkelijke kopers?

 

Zeventig procent van de woningen die langer dan anderhalf jaar te koop staan, worden na een totale restyling binnen drie maanden verkocht (bron: onderzoek House of Kiki). Keygaaf-geWoonbasic zorgt desgewenst ook voor vakkundig fotografisch materiaal dat gebruikt kan worden bij de eerste presentatie van de woning.

 

Met veel ervaring in het geven van adviezen op het gebied van styling en vormgeving veranderen wij in goed overleg met de opdrachtgever het geliefde huis in een verkoopklaar huis met multifunctionele ruimtes, waar potentiële kopers een totaalbeeld van mogelijkheden zien. Een dertien in een dozijn pand verandert in een sfeervolle eyecatcher.

 

Keygaaf-geWoonbasic combineert creativiteit met een handson mentaliteit. De sfeerbeleving is niet schriftelijk uit te drukken, vandaar dat de adviezen niet op papier worden verstrekt. Soms is een kleine aanwijzing al voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. De belevenis van verwondering en geluk mag de opdrwchtgever na het klaren van de klus ondergaan.