Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Lifestyle Experience

 

Oktober woonmaand staat geheel in het teken van nieuwe trends op het gebied van Lifestyle & More. Hoe bijzonder is het om de maand af te trappen met een item in hét Lifestyle programma van Nederland. Trends volgen én zien is door de passie en gedrevenheid van Keygaaf-geWoonbasic als een kind in een snoepwinkel.

 

Tijdens het programma Lifestyle Experience ervaren de kijkers de sfeer van beide winkels. Twee monumentale panden met elk toch een unieke sfeer, maar winkelen een beleving is.

 

De diversiteit in assortiment, en de mix van Lifestyle & More, maakt dat voor iedere woonstijl, en ieder segment een unieke sfeer kan worden gecreeërd.

 

Spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics: Lifestyle Experience is hét actuele programma dat altijd "out of the box" denkt. Het programma wordt gepresenteerd door Iris Rulkens, Wendy-Kristy Hoogerbrugge, Erik Burgers, Liselotte de Groot en Samantha Klumper.
Zij laten alles zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, van culinaire trends tot de leukste evenementen. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten.

 

Waar te zien?
Lifestyle Experience is iedere zondag te zien rond 14:30 uur bij RTL 4 en wordt herhaald op de zaterdag daarna om 15:00 uur bij RTL 5


Uitzending gemist?
Bekijk vanaf 1 oktober hier de uitzending.

Bekijk hier alleen de opname van Keygaaf-geWoonbasic.